Μονάδα ICU από ανοξείδωτο χάλυβα UC-1901

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Μονάδα ICU από ανοξείδωτο χάλυβα UC-1901

Χρησιμοποιείται ευρέως για συντήρηση νορμοθερμίας, μετάγγιση υγρών, συμπλήρωμα οξυγόνου, θεραπεία με μπλε φως, θεραπεία νεφελοποίησης, διάσωση έκτακτης ανάγκης και παρατήρηση στο σπίτι.

Η εύκολη αυτοδιάγνωση και όλα τα εξαρτήματα είναι εύκολο να αντικατασταθούν.

Είναι ασφαλέστερο ως αποτέλεσμα της προστασίας αποτυχίας παροχής ισχύος και του ελέγχου του ανεμιστήρα εξαερισμού.

Δημιουργία φιλικού ιατρικού περιστατικού με εξαιρετικά ιώδη αποστείρωση, υψηλό συμπύκνωμα αρνητικού καθαρισμού ιόντων αέρα, έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, παρακολούθηση και αφαίρεση διοξειδίου του άνθρακα, συγκέντρωση οξυγόνου και ιατρικό νεφελοποιητή.

Τέσσερα χωριστά ελεγχόμενα διαμερίσματα παρέχουν εξειδικευμένη και ατομική ψύξη και θέρμανση.

Δύο μεσαία διαμερίσματα στην κορυφή, ένα μεγάλο διαμέρισμα στο κάτω μέρος που μπορεί να χωριστεί σε δύο μεσαία διαμερίσματα όταν χρειάζεται.

Ιστορικό λειτουργίας που τεκμηριώνει Θερμοκρασία, Υγρασία, Πυκνότητα CO2 και Πυκνότητα O2, εμφανίζεται σε διαισθητικές καμπύλες, παρέχοντας μέγιστη παρακολούθηση 72 ωρών.

Σχεδιασμένο για τη συναρμολόγηση όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων, όπως πόλος IV, αντλία έγχυσης, αντλία σύριγγας, οθόνη και κουρτίνα σκίασης πόρτας.


Toex Trading είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και παροχείς Inc Incubator Κίνα με ένα από τα διάσημα εμπορικά σήματα, καλώς ήρθατε να αγοράσετε και χονδρικής μόδας και εξατομικευμένη μονάδα ICU από ανοξείδωτο χάλυβα uc-1901 CE σε απόθεμα από εμάς, και να ελέγξετε από ανοξείδωτο χάλυβα ICU μονάδα uc-1901 τιμή, τιμοκατάλογο και προσφορά με το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική