Χρωμίου επικάλυψη περιποίηση χτένα

Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

ΠΡΊΣΜΑ χτένα

Σειρά του πρίσματος είναι η μακροπρόθεσμη συμπάθεια του επαγγελματικός ιπποκόμος. Επιλέξει και συνιστώνται από εκπαιδευτές και master groomers. Είναι εξαιρετικό φινίρισμα χτένες με μοναδικό ουράνιο τόξο περιβλήματος τιτανίου που είναι ανθεκτικά σκουριά.

Σκληρυμένες δόντια είναι διάτρητοι στη σπονδυλική στήλη στερεών μεταλλικών. Μη ολισθηρό σπονδυλική στήλη είναι σχεδιασμένο για ένα καλύτερο κράτημα και την ευκολία χρήσης. Τα στρογγυλεμένα δόντια είναι ομαλή και λεία, απαλή στην αφή.

HIKATO

Η σειρά HIKATO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ψαλίδων. Ιδανική επιλογή για απασχολημένος σαλόνια καλλωπισμού. Κάθε ψαλίδι είναι κατασκευασμένο από κορυφαία απόδοση χειροποίητα Ιαπωνικά χάλυβα και εξασφάλιση καιρό όρος αντοχή και απόδοση.

ΠΡΊΣΜΑ

Στο ίδιο επίπεδο με άλλες κορυφή του τις ψαλίδες γραμμή, το ουράνιο τόξο και βαθύ διάστημα μαύρο χρωματισμένο πρίσμα σειρά παρέχει ανώτερη απόδοση. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη τιτανίου υψηλής ποιότητας ιαπωνικό 440C. Προσφέρει μια φανταστική αξία και το ύφος. Η δημοφιλής επιλογή για πρωταθλητής ιπποκόμος τον κόσμο πέρα από.

ΚΎΚΝΟΣ

Το Swan σειρά είναι το ψαλίδι για μοντέρνα ιπποκόμος που απαιτούν επιδόσεις και τιμή. Κάθε ψαλίδι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και βαμμένα σε 5 υπέροχα χρώματα? Ροζ Μπάρμπι, λεβάντα, μπλε του ουρανού, ηλίανθου κίτρινο και μαύρο χώρο.

ΒΕΛΟΎΔΟ

Η creme de la creme της ψαλίδια. Της σειράς Velvet είναι μία από τις υψηλότερες γραμμές ποιότητας στην αγορά. Πλοίαρχος ιπποκόμος επιλέξετε αυτά τα Ψαλίδια έναντι άλλων σημαντικά υψηλότερες τιμές. Αυτή η σειρά είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας ιαπωνικό 440C με χέρι γυαλισμένο φινίρισμα. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Αυτό κατέχει περισσότερο από τα περισσότερα άκρη. Το μοντέρνο και εργονομικό διάτμηση λαβή σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ο "γερανός λαβή", σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες και τους ώμους και τους καρπούς.


Εξεταστική